​Om Exuviance

Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere. som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) og tog patent på teknologien bag AHA. Vi arbejder med unikke hudplejebehandlinger og produkter fra Exuviance -et komplet system af videnskabeligt udviklede og højeffektive produkter.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner. Eksfolieringen accelereres, og cellerfornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers ville lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden et fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende. ​

Vores ansigtsbehandlingertager udgangspunkt i din huds aktuelle behov. Nogle behandlinger er målrettet mod rynker og andre mod urenheder, solskader eller manglende fugt i huden. 

Online booking​

​Vi tilbyder online booking, så book tid til din næste behandling uden besvær!

Har du nogle spørgsmål? 

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oplysninger

​Beauty Wax Bar/Rani Singh

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930 

​Tlf: ​33 33 01 11

E-mail: info@beautywaxbar.dk

Vi tager mod Mobilepay på nr. 51509​

​Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål

Man - Fre: 10.00- 19.00.​

Lørdag: 10.00- 16.00.​​

Søndag: Lukket