Ønsker du at prøve filler eller botox?

Hos Beauty Wax Bar tilbyder vi behandling/ansigtsløft med fillers og botox. Det kan f.eks. være, at du ønsker at fjerne rynker i pande eller ved læber. Det kan også være, at du ønsker mere markerede kindben. Vi holder til i Valby, men har også en stor del kunder fra f.eks. Frederiksberg og resten af København, der får foretaget filler- og/eller botox-behandling hos os.​

Hvad er botox?

Botox er et lægemiddel, som indeholder Botulinum-Toxin Type A. Dette toxin kommer fra Clostridium Botulinum-bakterien. Toxinet fortyndes meget kraftigt, og kan derefter sprøjtes ind i udvalgte små ansigtsmuskler med den virkning, at rynker bliver glattet ud.

Botox reducerer evnen til at musklerne kan trække sig sammen i netop de områder, det sprøjtes ind i. Det virker altså ikke på resten af kroppen, og er derfor ikke farligt som f.eks. pølseforgiftning (Botulisme) er. 

Botox mindsker synligheden af rynker hvor det indsprøjtes – oftest i furerne i panden, mellem øjenbrynene og omkring øjnene.

Botox blokerer nerveimpulser til små ansigtsmuskler og forhindrer, at disse muskler trækker sig sammen. På den måde bliver den overliggende hud glat og uden rynker. Produktet virker kun præcis på de få specifikke muskler som behandles, og ikke på andre muskelgrupper.

Sådan udføres behandlingen

Botox indsprøjtes ind i musklen med en engangssprøjte med en meget tynd spids. Fordi sprøjtespidsen er så tynd, er der kun meget lidt ubehag ved behandlingen. Mange patienter beskriver følelsen som et myggestik.

Behandlingen tager ca. 5-10 minutter, afhængigt af hvor mange områder, man ønsker at få behandlet. Man kan sagtens gå på arbejde og lave andre daglige gøremål lige efter behandlingen. De første 3-4 timer bør man dog ikke gnide eller massere det behandlede område. Derimod er det kun positivt for behandlingen at bruge musklerne så meget som muligt den første dag efter behandlingen. Efter indsprøjtningen tager det 2-3 dage før botox begynder at virke, og op til 7-10 dage før man får den fulde effekt.

Hvor længe holder en behandling?

En fordel ved behandlingen er, at effekten kun varer i gennemsnit 3-5 måneder efter første behandling. Herefter kan man afgøre, om man ønsker at gentage behandlingen og evt. også få behandlet andre områder.

For at vedligeholde en optimal effektiv, bør man påregne at gentage indsprøjtningerne 2-3 gange pr. år. Resultaterne fra de første videnskabelige studier med botox brugt til rynkebehandling tyder på, at effekten af botox varer længere efter hver ny behandling.

En anden faktor, som også spiller en rolle er, at man ubevidst ændrer sin mimik på baggrund af, at enkelte små muskler er blokerede af botox. Det skyldes sandsynligvis, at musklen, som bliver blokeret af botox, bliver mindre og svagere efter hver behandling, da den ikke længere bliver brugt.

Komplikationer og bivirkninger

Uønskede bivirkninger ved brug af botox er meget sjældne – selv efter at produktet har været brugt i over 12 år i 60 forskellige lande.

Den mest almindelig bivirkning er ømhed eller en lille blodudtrædelse ved indsprøjtningsstedet. I sjældne tilfælde kan produktet give en forbigående svækkelse af de nærliggende muskler. Der har været beskrevet enkelte tilfælde, hvor musklen der løfter øvre øjenlåg er blevet forbigående svækket i 1-2 uger. Men fordi effekten af forbigående, er også bivirkningerne forbigående. Der er frem til i dag på verdensplan ikke rapporteret om varige mén efter behandlingen.

Vi tilbyder Stylage filler

Stylage består af vand og et Hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks, som bl.a. produceres i hud og brusk hos dyr og mennesker. I huden udfylder det tomrummet mellem et netværk af små kollagen- og elastintråde. Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle for hudens vandbindende evne og gør den strammere og fastere. Alt dette regnes som bindevæv.

Stylage har verdens største udvalg af fillers. Derfor kan du forvente et fantastisk resultat, da vi kan behandle det, der passer dig bedst. Stylage klassificeres som tredje generation af hudfyldstof bestående af Hyaluronsyre. Det bruges til at udfylde linjer, dybere folder og før at øge volumen i f.eks. kinder og læber. Du kan altså få en ansigtsløftning uden kirurgi og rekonvalescens.

Tiden sætter sine spor. Mange mennesker føler sig bedre tilpas, jo yngre de ser ud. Men ældningen er en proces, som er umulig at forhindre, og i takt med at kroppen ældes, ældes huden også. Huden får et andet udseende og andre egenskaber. Alder, hormoner, sol og røg er faktorer, som kan føre til, at der udvikles fine linjer og rynker.

Huden opleves mere følsom og mindre elastisk. I takt med at vi ældes, reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, hvilket gør det sværere for huden at bevare fugtigheden. Her kan Stylage filler gå ind og hjælpe, så din hud ser yngre og friskere ud.

Stylage filler produceres af det franske Laboratories Vivacy, som er specialiseret i innovativ hudteknologi, der implementerer hyaluronsyre. Deres næste generations formler er virkelig prøvet og testet. Stylage har på den anden side også en unik kvalitet, som er tilstedeværelsen af antioxidant Mannitol. Det er denne specielle ingrediens, der beskytter mod fri radikale skader dybt inde i hudlagene.

Book tid til filler- eller botox-behandling

Ønsker du at få foretaget en behandling med filler eller botox, skal du ikke tøve med at kontakte os for et tilbud. Vi besvarer gerne spørgsmål ang. priser, bivirkninger, muligheder og meget mere. Book din tid online her eller kontakt os på telefon 23 11 54 60 eller e-mail info@beautywaxbar.dk.​​  - Få gode rabatter hvis du tager en ven eller veninde med.

Vi tilbyder bl.a. også:

Stylage Fillers - Nasolabial, Marionette lines & lip fillers

1 ml ​filler i læber

2499 kr

2 ml fillers valgfri områd

4499 kr

​1 ml Nasolabial

2499 kr

Botox​ - Glabella, Pande og øjenområde / Touch up indenfor 3 uger er gratis​

1. område med botox

1499 kr.​

2. områder med botox

2499 kr. ​

3. områder med botox

3499 kr​

Online booking​

​Vi tilbyder online booking, så book tid til din næste behandling uden besvær!

Har du nogle spørgsmål? 

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oplysninger

​Beauty Wax Bar/Rani Singh

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930 

​Tlf: ​33 33 01 11

E-mail: info@beautywaxbar.dk

Vi tager mod Mobilepay på nr. 51509​

​Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål

Man - Fre: 10.00- 19.00.​

Lørdag: 10.00- 16.00.​​

Søndag: Lukket