Dit forløb i klinikken​

Dit forløb starter med en 30 minutters konsultation, hvor vi taler om hvad vi kan tilbyde dig med botox, filler eller en kombination af begge behandlinger. 

Under konsultationen vil du og vores behandler tage en snak om hvad dine specifikke ønsker er, og hvordan vi så vidt muligt kan opfylde disse ønsker. En konsultation er desuden også vigtigt, fordi vi tager hensyn til nervøsitet og allergener. Vi ønsker, at du skal få en god oplevelse, og at du føler dig tryg i vores hænder. 

Konsultation

Du tilbydes en gratis konsultation. Konsultationen foregår hos en læge. Under konsultationen vil vi lytte til dine ønsker og herefter vil vi lave en analyse af dit ansigt, med henblik på hvilken behandlingsmodalitet der passer lige netop til dig. Det kan være Botox, non-permanent filler eller en kombination. I nogle tilfælde kan vi afvise at behandle dig, hvis vi mener at du kan have gavn af andre behandlinger end dem vi tilbyder. I dette tilfælde er vi klar til at hjælpe dig videre. 

Behandling

Når det gælder de kosmetiske behandlinger så kan vi behandle dig efter 48 timers betænkningstid. Når du efterfølgende ønsker fornyet behandling, kan du komme direkte til behandling uden forudgående konsultation. Denne kan du booke online.

Kontrol

Ved akut opståede bivirkninger tilbydes du en akut tid. Her vurderer vi behandlingens effekt og evt. utilsigtede bivirkninger. Sammen med dig afgør vi om du skal have yderligere behandlinger for at opnå den ønskede effekt. Kontrol er gratis og kan bookes online.​

Online booking​

​Vi tilbyder online booking, så book tid til din næste behandling uden besvær!

Har du nogle spørgsmål? 

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oplysninger

​Beauty Wax Bar/Rani Singh

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930 

​Tlf: ​33 33 01 11

E-mail: info@beautywaxbar.dk

Vi tager mod Mobilepay på nr. 51509​

​Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål

Man - Fre: 10.00- 19.00.​

Lørdag: 10.00- 16.00.​​

Søndag: Lukket