Husk coronapas ved ankomst

Tilmeld dig nyhedsbrev via online booking, og hold dig opdateret - klik her
Log ind på din profil i online booking --> Gå til "Mine oplysninger" --> Sæt flueben under e-mail med teksten "Få gode tilbud og nyheder" --> Tryk "Gem"

Brow lamination​ (Brow lift)

Brow lamination er til dig som fortrækker en naturlig og nem løsning til at få dine naturlige bryn til at syne kraftigere. Denne behandling vil rette ud, tilføje længde og volumen og sætte brynhåret på plads for at skabe en perfekt form!

Hvordan forgår Brow lamination/Brow lift?

Ved behandlingen bliver bryn hårene sat i den ønsket groretning og herefter bliver der påført en liftning væske og fixing lotion. Farvning og treading af bryn er inkluderet i behandlingen. Brow lamination tager ca. 30-45 min og kan kombineres med andre slags behandlinger, såsom lash lift. 

Efterbehandling:

De første 24 timer efter dit brow lift, skal du IKKE: 

  • Gå i bad
  • Gnide øjnene
  • Påføre olier omkring øjenbrynsområdet
  • Anvende makeup på brynene
  • Ingen sauna, dampbad eller træning

De efterfølgende uger skal du:

  • UNDGÅ at rense dine bryn alt for voldsomt i din rense rutine
  • UNDGÅ olie holdelige hudpleje eller makeup produkter på brynene
  • Du KAN fugte dine bryn med Collagen serum - Kan købes i klinikken for 249 kr.

​​

OBS. Denne behandling anbefales ikke til personer, der har ridser, forbrændninger eller ar i nærheden af øjnene eller betændelse i øjenbrynsområdet, personer med allergi eller hvis de nogensinde har haft reaktioner med kosmetik.

Hvis du fra naturens side ikke har meget bryn eller har overplukket dem, så kan du bruge collagen serum til at fugte og nærer bryn hårene. Vitamin piller til hår. Midlertidigt kan du med din kosmetolog blive rådgivet omkring dine bryn for at få dem til at blive mere synligt og give dem en god form.​​​

​Black collagen aftercare 249 kr.

Collagen er et protein som styrker dine vipper, gør dem kraftigere og forbedre hårvæksten. Udover at tilføre vipperne fugt og collagen, farver denne formular også vipperne sort, så lash liftet bliver ekstra tydeligt.

Desuden giver coatingen hold til vipperne. Denne coating kan bruges dagligt og anbefales til dig, der har fået lavet lash lift. Desuden anbefaledes denne coating til om dagen, hvorimod vores Collagen Caring Oil med fordel kan bruges om natten, da denne er uden farve og fugter vipperne ekstra meget. De to aftercare produkter kan bruges i kombination, hvis du ønsker at dine vipper har brug for ekstra pleje. 

Collagen caring oil 249 kr.

Dette produkt er især velegnet til medtagede vipper, som har brug for ekstra fugt. Det anbefales at bruge Collagen Caring Oil om aftenen et par gange om ugen efter behov. Du kan dog også bruge den i løbet af dagen, hvis der er behov for det.

Hvis du har brug for ekstra hold og sort farve til vipperne anbefales vores Black Collagen Aftercare til brug om dagen. De to aftercare produkter kan bruges i kombination, hvis du ønsker at dine vipper har brug for ekstra pleje.​

Brow lamination inkl. treading og farvning af bryn​

450 kr.​

Brow & lash lift med treading og farvning

700 kr.​

​Collagen caring oil

249 kr.​

​Black collagen aftercare

249 kr.​

​Læs mere om lash lift her.

Online booking​

​Vi tilbyder online booking, så book tid til din næste behandling uden besvær!

Har du nogle spørgsmål? 

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oplysninger

​Beauty Wax Bar/Rani Singh

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930 

​Tlf: ​33 33 01 11

E-mail: info@beautywaxbar.dk

Vi tager mod Mobilepay på nr. 51509​

​Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål

Man - Fre: 10.00- 19.00.​

Lørdag: 10.00- 16.00.​​

Søndag: Lukket