Farvning og threading af øjenbryn

FÅ PERFEKTE BRYN MED DEN SKÅNSOMME OG PRÆCISE METODE

Drømmer du om flotte og fine øjenbryn, eller skal du have fjernet dunene på overlæben? Hvorfor så ikke prøve den metode, som de mellemøstlige lande har benyttet sig af i tusinder af år?

Hos Beauty Wax Bar tilbyder vi farvning og threading af øjenbryn til gode priser. Kom forbi vores hyggelige klinik i Sydhavn og bliv forkælet af erfarne kosmetologer, som alle brænder for deres fag. Vi har mange kunder fra Frederiksberg, Valby og resten af København.

HVORFOR VÆLGE THREADING-METODEN?

Threading-metoden har en række fordele – bl.a. at det er kemikaliefrit og produktfrit, hvilket vil sige, at det er ekstra skånsomt for huden. Threading af øjenbryn fjerner en hel række hår på én gang og trækker dem op fra roden – også dun, som ikke er særligt synlige.

​Threading er en gammel metode til skånsom hårfjerning, der er blevet praktiseret i mange århundreder verden over. Metoden er specielt god til de helt fine ansigtshår, da den helt præcist kan fjerne f.eks. uønsket hår omkring brynene og lade brynene stå helt skarpe.

​Udover threading tilbyder vi også farvning af bryn. Mange vælger at kombinere farvning og threading af øjenbryn med en ansigtsbehandling eller voksbehandling.

​​

TIL DIG, DER GÅR OP I ET HOLDBART NATURLIGT LOOK

Threading af øjenbryn fungerer på den måde, at alle hår bliver fjernet ved hjælp af en bomuldstråd, der snos sammen. På denne måde formår man at fjerne alle de hår, som en traditionel pincet ikke kommer i berøring med. En traditionel pincet fjerner ét hår ad gangen, og mange gange får man ikke de helt fine hår eller dun med.

Derfor er threading en meget efterspurgt behandling hos os, da brynene bliver efterladt naturligt skarpe og markerede, selv hvis man ikke har særligt mange hår. Det er især en god metode, hvis man vil have et helt rent look. Mange af vores kunder sværger til metoden, fordi tråden hurtigt og effektivt hiver hårene ud. Det forkorter også den smerte, som man kan opleve med en pincet.


Test om du kan tåle bryn- eller vippefarve

Hvis du er i tvivl, om du kan tåle bryn- eller vippefarve, så er du mere end velkommen til at besøge vores klinik og få lavet en test. Her kan vi også vejlede og rådgive dig, hvis du har spørgsmål. Det er på eget ansvar at få farvet bryn og vipper, da der er en risiko for allergiske reaktioner. Find svar på dine spørgsmål her.

Book tid til farvning og threading af øjenbryn

Ønsker du at få foretaget en behandling med threading af øjenbryn eller farvning af bryn, skal du ikke tøve med at kontakte os for et tilbud. Vi besvarer gerne spørgsmål ang. priser, holdbarhed, muligheder og meget mere. Book din tid online eller kontakt os via mail eller telefon. Vi glæder os til at høre fra dig og give dig den behandling, du drømmer om.

PRISER FOR BRYN OG THREADING

Retning af bryn (Med Tråd / Thread)

129,00 kr.​​

Farvning af bryn inkl. retning af bryn

190,00 kr.​​

Farvning af vipper og bryn inkl. retning af bryn

299,00 kr.​​

Farvning af vipper og bryn

200,00 kr.

Hele Ansigtshår uden bryn

349,00 kr.​​

Kinder/barkenbarter

200,00 kr.​​

Farvning af bryn

100,00 kr.​​

Farvning af vipper

150,00 kr.​​

Overlæbehår med tråd/thread

99,00 kr.​​

Overlæbehår & Hage med tråd/thread

129,00 kr.​​

Hele Ansigtshår med bryn

399,00 kr.​​

Kontakt

​Beauty Wax Bar/Rani Singh

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930

​Tlf: ​33 33 01 11

E-mail: info@beautywaxbar.dk

Parkering

  • Parkering hus på A.C. Meyers Vænge 190.
  • ​Parkering plads ved Kingfish Sydhavn (brug google maps)
  • ​Der ligger en tank ved siden af, hvor der er mulighed for at parkere.

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 19.00​

Tirsdag

10.00 – 19.00​

Onsdag

10.00 – 19.00​

Torsdag

10.00 – 19.00​

Fredag

10.00 – 19.00​

Lørdag

10.00 – 16.00​

Søndag

Lukket

Vilkår og betingelser

Book her

Om os

Afbudspolitik

Gavekort

Job