Exuviance

​Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere. som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) og tog patent på teknologien bag AHA. 

Vi arbejder med unikke hudplejebehandlinger og produkter fra Exuviance -et komplet system af videnskabeligt udviklede og højeffektive produkter.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner.

Eksfolieringen accelereres, og cellerfornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers ville lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden et fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende. ​

Vores ansigtsbehandlingertager udgangspunkt i din huds aktuelle behov. Nogle behandlinger er målrettet mod rynker og andre mod urenheder, solskader eller manglende fugt i huden.

Hvad er AHA

AHA (Alpha Hydroxy Acids) stammer fra mælk og frugt sukker. De mest almindelige AHA (Alpha Hydroxy Acids) er mælkesyrer og glucolsyre. Disse to syrer gør godt for huden og anvendes ofte i hudplejeprodukter.

​Det stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra hjælper hudskader som f.eks. pigmentforandringer og solforandringer. Syren stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader. Det vil sige, at hvis du gør brug af AHA så kan det afhjælpe hudskader.

​AHA vil med andre ord gøre træt og trist hud mere levende og give din hud glød, så du ser mere frisk ud. Drømmen om smuk ung hud er dog ikke uden risiko, da du kan få bivirkninger af AHA. Det er ikke alle der kan tåle det og det er også vigtigt at være opmærksom på koncentrationen af AHA.

Dr. Baumann - Din Naturlige Hudpleje

​Eksklusivt hudpleje konsekvent bygget på viden fra dermatologien og allergologien med nøje udvalgte grund-og virkestoffer, der kommer så tæt som muligt på huden egne naturlige stoffe.

Vi tilbyder hudpleje tilpasset din huds behov - Så du kan opnå den sundeste og mest velplejet hudtilstand. Dr. Baumann serien tilbyder en række hud-og kropspleje produkter, der er nøje tilpasset hudens fase, tilstand og køn.

  • Dr. Baumann kan tåles af alle hudtyper, selv allergiker.
  • Dr. Baumann anvender virkestoffer, der kommer så tæt på hudens naturlige stoffer.
  • Der anvendes ikke kemiske konserveringer, det uden parfume, uden mineralske olier, uden indholdsstoffer fra dyr, produkterne indeholder specielle liposomer og med vegetabilske olier.
  • Dr. Baumann udvælger råstoffer, der har mindst mulig risiko for at give allergi, udover har Dr. Baumann en høj hudtolerance og kan ofte tåles af personer, som normalt ikke tåler hudplejeprodukter.​

​​​

Online booking​

​Vi tilbyder online booking, så book tid til din næste behandling uden besvær!

Har du nogle spørgsmål? 

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oplysninger

​Beauty Wax Bar/Rani Singh

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930 

​Tlf: ​33 33 01 11

E-mail: info@beautywaxbar.dk

Vi tager mod Mobilepay på nr. 51509​

​Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål

Man - Fre: 10.00- 19.00.​

Lørdag: 10.00- 16.00.​​

Søndag: Lukket