Holdbar voksbehandling i København

Vil du gerne slippe for at skulle barbere dig hele tiden, f.eks. på ben eller ryg? Hos Beauty Wax Bar tilbyder vi effektiv og holdbar voksbehandling til gode priser. Vi holder til i Sydhavn, hvor vi har mange kunder fra bl.a. Frederiksberg, Valby og resten af København.

Voks er en hurtig og billig metode til at fjerne hår på de større områder af kroppen. Det er en effektiv måde at fjerne uønsket hår. Læs mere om voks her. Voksbehandling er lidt billigere end sugaring og kan bruges på de fleste steder på kroppen, dog ikke intim-området (bikinilinje mm.) eller i ansigtet.

Forberedelse inden voksning

Det er vigtigt, at du lader håret gro 2 uger efter barbering med skraber, inden du skal vokses – altså ca. 1-1,5 cm. Hvis håret er for kort, kan voksbehandling ikke udføres – så hellere for langt end for kort. Peeling af huden er også en vigtig del, da det fjerner døde hudceller, så indgroede hår kan undgås og huden kan ånde mere. Du skal ikke peele huden på dagen, du skal vokses, og det er vigtigt, at du ikke påfører noget creme eller olie.

Efterbehandling af voksning

Efter voksbehandling er huden meget åben, og det er vigtigt at du passer på din hud de første 24 timer. Du må ikke peele huden, træne, tage sol eller pille/kradse i huden. Man må selvfølgelig gerne tage et bad og bruge cremer med en lindrende effekt – så længe det ikke indeholder parfume.

Hvor længe holder en voksbehandling?

Vi bruger creme-voks, der er meget effektivt og holder i ca. 4-5 uger. Det kan selvfølgelig være forskelligt fra person til person, hvordan huden tager imod voksbehandlingen – og om det er første eller tiende gang, man prøver voks.

Kontakt os for at bestille tid til waxing

Vil du gerne høre mere om mulighederne for en voksbehandling? Hvis du vil have en konkret pris, kan du se nedenfor. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Book din tid online her eller kontakt os på telefon ​33 33 01 11 eller e-mail info@beautywaxbar.dk. Vi ser frem til at give dig en god og holdbar voksbehandling.​

Vi tilbyder bl.a. også botox og lash lift.

Priser for Voksning

Voksning Arm

249,00 kr.​​

Voksning Armhuler

149,00 kr.​​​

Voksning ½ ben inkl. knæ

299,00 kr.​​

Voksning 1/1 ben

399,00 kr.​​

Voksning Baller

199,00 kr.​​

Online booking​

​Vi tilbyder online booking, så book tid til din næste behandling uden besvær!

Har du nogle spørgsmål? 

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oplysninger

​Beauty Wax Bar/Rani Singh

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930 

​Tlf: ​33 33 01 11

E-mail: info@beautywaxbar.dk

Vi tager mod Mobilepay på nr. 51509​

​Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål

Man - Fre: 10.00- 19.00.​

Lørdag: 10.00- 16.00.​​

Søndag: Lukket