​​Info om ansigtsbehandlinger og produkter

h1 border subpages

EXUVIANCE

​Exuviance er avanceret hudpleje, udviklet af de to forskere. som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) og tog patent på teknologien bag AHA.

Vi arbejder med unikke hudplejebehandlinger og produkter fra Exuviance -et komplet system af videnskabeligt udviklede og højeffektive produkter.

Exuviance er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces og forbedre dens naturlige funktioner.

Eksfolieringen accelereres, og cellerfornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers ville lukke porerne til og give huden et mat, tørt udseende, af nye celler, som giver huden et fornyet glød. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende. ​

Vores ansigtsbehandlingertager udgangspunkt i din huds aktuelle behov. Nogle behandlinger er målrettet mod rynker og andre mod urenheder, solskader eller manglende fugt i huden.

HVAD ER AHA

AHA (Alpha Hydroxy Acids) stammer fra mælk og frugt sukker. De mest almindelige AHA (Alpha Hydroxy Acids) er mælkesyrer og glucolsyre. Disse to syrer gør godt for huden og anvendes ofte i hudplejeprodukter.

​Det stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra hjælper hudskader som f.eks. pigmentforandringer og solforandringer. Syren stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader. Det vil sige, at hvis du gør brug af AHA så kan det afhjælpe hudskader.

​AHA vil med andre ord gøre træt og trist hud mere levende og give din hud glød, så du ser mere frisk ud. Drømmen om smuk ung hud er dog ikke uden risiko, da du kan få bivirkninger af AHA. Det er ikke alle der kan tåle det og det er også vigtigt at være opmærksom på koncentrationen af AHA.

SKINPEN- BEHANDLING​

Hos Beauty Wax Bar tilbyder vi nu SkinPen, som er en dybdegående ansigtsbehandling, der kan gøre din hudstruktur mere jævn og ensartet. Derudover kan behandlingen mindske linjer, rynker, solskade, pigmentpletter og ar.

Vi udfører SkinPen med micro-needling. Med micro-needling startes en proces, hvor huden fornyer sig selv. Behandlingen sætter gang i hudens kollagenproduktion, og denne proces kan vare i op til 10 uger, hvorefter du vil opleve effekten i form af en mere spændstig hud. 

​Da behandlingen går meget i dybden i huden, må man ikke tage blodfortyndende medicin eller have været syg to uger før behandling.

På blot 60 minutter kan du give din hud et boost, som den længe vil takke dig for.

KONTAKT OS ENDELIG, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL TIL NOGEN AF VORES BEHANDLINGER.

Kontakt

​Beauty Wax Bar ApS

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930

​Tlf: 

33 33 01 11

E-mail: 

info@beautywaxbar.dk

Å​bnin​gstider

Mandag

10.00 – 19.00​

Tirsdag

10.00 – 19.00​

Onsdag

10.00 – 19.00​

Torsdag

10.00 – 19.00​

Fredag

10.00 – 19.00​

Lørdag

10.00 – 16.00​

Søndag

Lukket

Parkering

Parkeringshus på A.C. Meyers Vænge 190

​Parkering plads ved Kingfish Sydhavn (brug google maps)

​Tanken lige ved siden af