FÅ PERFEKTE BRYN MED DEN SKÅNSOMME OG PRÆCISE METODE

Drømmer du om flotte og fine øjenbryn, eller skal du have fjernet dunene på overlæben? Hvorfor så ikke prøve den metode, som de mellemøstlige lande har benyttet sig af i tusinder af år?

Hos Beauty Wax Bar ApS tilbyder vi farvning og threading af øjenbryn til gode priser. Kom forbi vores hyggelige klinik i Sydhavn og bliv forkælet af erfarne kosmetologer, som alle brænder for deres fag. Vi har mange kunder fra Frederiksberg, Valby og resten af København.

HVORFOR VÆLGE THREADING-METODEN?

Threading-metoden har en række fordele – bl.a. at det er kemikaliefrit og produktfrit, hvilket vil sige, at det er ekstra skånsomt for huden. Threading af øjenbryn fjerner en hel række hår på én gang og trækker dem op fra roden – også dun, som ikke er særligt synlige.

​Threading er en gammel metode til skånsom hårfjerning, der er blevet praktiseret i mange århundreder verden over. Metoden er specielt god til de helt fine ansigtshår, da den helt præcist kan fjerne f.eks. uønsket hår omkring brynene og lade brynene stå helt skarpe.

​Udover threading tilbyder vi også farvning af bryn. Mange vælger at kombinere farvning og threading af øjenbryn med en ansigtsbehandling eller voksbehandling.

TIL DIG, DER GÅR OP I ET HOLDBART NATURLIGT LOOK

Threading af øjenbryn fungerer på den måde, at alle hår bliver fjernet ved hjælp af en bomuldstråd, der snos sammen. På denne måde formår man at fjerne alle de hår, som en traditionel pincet ikke kommer i berøring med. En traditionel pincet fjerner ét hår ad gangen, og mange gange får man ikke de helt fine hår eller dun med.

​Derfor er threading en meget efterspurgt behandling hos os, da brynene bliver efterladt naturligt skarpe og markerede, selv hvis man ikke har særligt mange hår. Det er især en god metode, hvis man vil have et helt rent look. 

Mange af vores kunder sværger til metoden, fordi tråden hurtigt og effektivt hiver hårene ud. Det forkorter også den smerte, som man kan opleve med en pincet.

TEST OM DU KAN TÅLE BRYN- ELLER VIPPEFARVE

Hvis du er i tvivl, om du kan tåle bryn- eller vippefarve, så er du mere end velkommen til at besøge vores klinik og få lavet en test. Her kan vi også vejlede og rådgive dig, hvis du har spørgsmål. Det er på eget ansvar at få farvet bryn og vipper, da der er en risiko for allergiske reaktioner. 

Find svar på dine spørgsmål her.

BOOK TID TIL FARVNING OG THREADING AF ØJENBRYN

Ønsker du at få foretaget en behandling med threading af øjenbryn eller farvning af bryn, skal du ikke tøve med at kontakte os for et tilbud. Vi besvarer gerne spørgsmål ang. priser, holdbarhed, muligheder og meget mere. Book din tid online eller kontakt os via mail eller telefon. Vi glæder os til at høre fra dig og give dig den behandling, du drømmer om.

Spørgsmål & svar

THREADING, BRYN OG VIPPER

h1 border subpages

*​Ved andre spørgsmål eller svar, kom gerne ind i klinikken til en uforpligtende samtale, og evt kom ind og få en tester på det hudområde du gerne vil have fjernet hår på eller ha farvet, for at være sikker på at du ikke er en af dem der reagere eller får en allergisk reaktion.

Threading​​

Her kan du læse spørgsmål og svar vedrørende​ threading.

Hvor tit skal man have lavet threading?

Ca. hver 4-6 uge, alt efter hårets vækst, hårtykkelse og behov.

Hvor stammer threading fra?

Threading er flere 1000 år gammelt og er praktiseret af kvinder hele verden over, Det er ikke til at sige om threading stammer fra Mellemøsten, Indien eller Egypten, da det er en gammel metode der er gået i arv fra mor til datter i forskellige kulture.

Hvor gammel bør man være for at få fjernet hår med treading?

Man bør starte med threading når hårvæksten begynder at blive generende uanset alder for en selv.

Er threading bedre end voks i ansigtet?

Det er vores erfaring at voks i ansigtet kan være hård mod den sensitive hud i ansiget, og ikke alle kan tåle varmen og kemikalierne i voksen. I værste tilfælde kan man få en allergisk reaktion eller en forbrænding i ansigtet. Vi anbefaler altid threading da det er mildt og skånsomt for huden, og kan bruges til alle hudtyper

Kan threading give knopper i ansigtet?

Ja, der er nogle steder i ansigtet der er mere sensitive end andre, fx kinder og hage.

Efter behandling.

Lad huden hvile, og lad vær med at skrubbe eller pille, da huden er meget åben.​​

Bry​n og Vipper​

Her kan du læse spørgsmål og svar vedrørende​ bryn og vipper.​

Indeholder farven nikkel​?

Ja, vippefarven og den sorte farve indeholder nikkel.

Indeholder farven henna?

Nej.

Hvor længe holder farven?

Farven holder i op til 6 uger, alt afhængig af soleksponering, hårtype samt udsætning for salt- og klorvand.

Kan man få en allergisk reaktion?

Ja det kan man godt. Derfor er det vigtigt at du ved om du kan tåle farven. Kom gerne ind min. 48 timer før og få lavet en farvetest ved tvivl og allergi. ​

Hvilket mærke af farve bruges der?

Vi bruger kun farver fra mørket Orenna som er et mærke specielt udviklet til professionelle.​​

Kontakt

​Beauty Wax Bar ApS

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930

​Tlf: 

33 33 01 11

E-mail: 

info@beautywaxbar.dk

Å​bnin​gstider

Mandag

10.00 – 19.00​

Tirsdag

10.00 – 19.00​

Onsdag

10.00 – 19.00​

Torsdag

10.00 – 19.00​

Fredag

10.00 – 19.00​

Lørdag

10.00 – 16.00​

Søndag

Lukket

Parkering

Parkeringshus på A.C. Meyers Vænge 190

​Parkering plads ved Kingfish Sydhavn (brug google maps)

​Tanken lige ved siden af