​​ANSIGTSBEHANDLING MOD RYNKER, UREN HUD ELLER MANGLENDE FUGT

h1 border subpages

DYBDEGÅENDE OG PLEJENDE ANSIGTSBEHANDLING

Er det tid til selvforkælelse? Måske er huden tør og trænger til en fugtgivende behandling?

Hos Beauty Wax Bar ApS kan du forkæle dig selv, eller en du holder af, med en dybdegående og plejende ansigtsbehandling. Vores skønhedsklinik har en central beliggenhed tæt ved Sydhavn Station, og der er desuden flere parkeringsmuligheder i området. Du kan derfor let komme til vores klinik, uanset om du kommer fra Valby, Frederiksberg eller et andet sted i København, i enten bil, på cykel eller med det offentlige.

Vores førsteprioritet er at få dig til at forlade klinikken glad og tilfreds – det er derfor, at vores kunder vender tilbage igen og igen.

VÆLG MELLEM MANGE FORSKELLIGE BEHANDLINGER

Vi tilbyder en række forskellige ansigtsbehandlinger, som alle har det tilfælles, at de tager udgangspunkt i lige netop din huds behov. Nogle af vores behandlinger er målrettet uren hud, andre er målrettet manglende fugt, og endelig er nogle af behandlingerne også målrettet rynker.

​På den måde har du mulighed for at vælge lige netop den ansigtsbehandling, der matcher din hud og dine behov. Du kan vælge mellem følgende behandlinger:

  • Diamantslibning
  • AHA-kur
  • Fugtbehandling inkl. retning af bryn
  • Klassisk ansigtsbehandling inkl. decolte
  • Frugtsyrebehandling inkl. dybderens
  • Deluxe behandling inkl. decolte samt retning og farvning af bryn og vipper
  • Deep Cleanse Facial (dybderens)​
  • SkinPen

​Du kan læse mere om vores forskellige ansigtsbehandlinger her samt finde en pris på hver enkelt behandling.​ Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os eller komme forbi klinikken, hvis du har brug for rådgivning. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

VI BENYTTER PRODUKTER FRA EXUVIANCE

Til din ansigtsbehandling benytter vi os af produkter fra Exuviance. Det er avancerede hudplejeprodukter, der er blevet udviklet af forskere, som sidenhen har taget patent på teknologien bag AHA (alfahydroxysyre). Produkterne er således videnskabeligt udviklede og utrolig effektive.

​Produkterne fremmer hudens naturlige eksfoliering og forbedrer hudens naturlige funktioner. Efter din ansigtsbehandling hos os vil du få en fornyet glød og en hud, der ser både yngre, sundere og smukkere ud.

Du kan læse mere om vores produkter her.

BOOK EN TID ONLINE TIL DEN ØNSKEDE BEHANDLING

Du kan hurtigt og nemt booke en tid online til en ansigtsbehandling i vores klinik. Har du nogle spørgsmål angående vores priser eller vores behandlinger, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.​

Vi glæder os til at tage imod dig. 

PRISER FOR Ansigtsbehandlinger

Skinpen - 60 min.

1200,00 kr.​​

​En micro-needling-behandling, der kan mindske rynker, ar, solskader og pigmentpletter samt give en mere ensartet og jævn hud. Behandlingen booster din kollagen-produktion og starter en proces på op til 10 uger, hvor din hud vil forny sig og derefter være mere spændstig.

Diamantslibning - 30 min.

299,00 kr.​​

​​​​Diamantslibning (microdermabrasion) er en dybdegående peeling der fjerner døde hudceller ved hjælp af den polerende effekt og mindsker ujævnheder i huden. F.eks. ar efter acne.

Express Treatment​ ​(AHA Kur) - 30 min.

310,00 kr.​​

​​En kort og målrettet ansigtsbehandling med frugtsyre, som kan bruges til kurforløb. Anbefales til alle hudtyper. Det er til dig som ønsker at få hurtig styr på et specifikt hudproblem.​

Stimulerercellefornyelsen og arbejder effektivt på akne og akne-ar. Anbefales 6-10 kurbehandlinger med 1-4 ugers interval.

Fugtbehandling ​inkl. retning af bryn - 45 min.

499,00 kr.​​

​​​​Fugtbehandling er en behandling, hvor der bliver fokuseret på hudens balance. Behandlingen går ud på at give huden en masse fugt.

Klassisk ansigtsbehandling ​inkl. decolte - 60 min.

550,00 kr.​​

​​​​​En Klassisk ansigtsbehandling passer til de fleste. Vi tilrettelægger valget af produkter og masker, så det passer lige præcis til dig og din hud.

Frugtsyrebehandling inkl. dybderens - 60 min.

595,00 kr.​​

​​​​​​​Et hudproblem er ofte en psykisk belastning for den pågældende person. Derfor er det af største betydning, at man giver sig tid til en udførlig vejledning og rådgivning, inden man går i gang med en AHA-kur.​

Deluxe behandling inkl. decolte og retning og farvning af bryn og vipper - 1 time + 30 min.

695,00 kr.​​

​Vores Deluxe ansigtsbehandling består af en række forskellige trin, som alle har til formål at gøre din oplevelse ekstra luksuriøs samtidig med at de plejer din hud.

Deep Cleanse Facial (dybderens) - 45 min.

500,00 kr.​​

​En ansigtsbehandling med dybderens kan være et vigtigt element i at opnå en renere hud og kan skabe et synligt væsentligt forbedret resultat, påvirkes din hud af mange faktorer, der kan forårsage urenheder.

For at opnå bedst muligt resultat med dybderens kan det være nødvendigt med en række behandlinger. Vi anbefaler i mange tilfælde 3-5 behandlinger med 2-3 ugers mellemrum.

Tillægsbehandlinger

​I forbindelse med en ​ansigtsbehandling​​​

​​Farvning af vipper

95,00 kr.​​

​Ekstra dybderens

150,00 kr.​​

Hovedbundsmassage

50,00 kr.​​

Kontakt

​Beauty Wax Bar ApS

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930

​Tlf: 

33 33 01 11

E-mail: 

info@beautywaxbar.dk

Å​bnin​gstider

Mandag

10.00 – 19.00​

Tirsdag

10.00 – 19.00​

Onsdag

10.00 – 19.00​

Torsdag

10.00 – 19.00​

Fredag

10.00 – 19.00​

Lørdag

10.00 – 16.00​

Søndag

Lukket

Parkering

Parkeringshus på A.C. Meyers Vænge 190

​Parkering plads ved Kingfish Sydhavn (brug google maps)

​Tanken lige ved siden af