Lash lift giver naturlig længde og fylde

Hos Beauty Wax Bar tilbyder vi et professionelt lash lift til en god pris. Vi er beliggende i Sydhavn, hvor vi har mange kunder fra f.eks. Frederiksberg, Valby og resten af København. Men hvad er lash lift? Lash lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere. Lash lift er semipermanent buk af dine egne vipper. Øjenvipperne løftes og bukkes, så de kommer til at se længere og fyldigere ud – på en naturlig måde. Det er altså for dig, der ønsker at få 100 % ud af dine egne vipper.

Lash extensions giver mere volumen og et smukt løft. Dine naturlige vipper bliver smukt buet, så vippebukkeren kan smides væk.

Hvor længe holder et lash lift?

​En lash lift kan have en holdbarhed på op til 8 uger, men det anbefales at få fornyet ca. hver 5. uge for optimalt resultat. 


Det skyldes, at der hele tiden vokser nye vipper frem, som jo så ikke har fået buk samt ”gamle” vipper, der afstødes dagligt – alt efter vippevækst og cyklus, hvordan du efterbehandler m.m.

Holdbarheden nedsættes, hvis du f.eks. går i svømmehallen en gang om ugen, sover med hovedet ned i puden eller lange, varme bade dagligt.​

Kan man opleve problemer ved lash lift?​

Vipper er forskellige, så det kan være meget svært at forudsige, hvordan de reagerer. Nogen vil opleve, at vipperne bliver tørre/krøllede/skøre efter lash extension – det afhænger af flere ting. De​t kan skyldes alt fra sovestilling til overbehandling. Ligesom at hår på hovedet kan stå ud til alle sider efter man har sovet, kan øjenvipperne også.

Efter din lash lift-behandling skal du helst undgå vand, damp, sauna, makeup og olie det første døgn. Derudover er det vigtigt, at du ikke har øjenmakeup på, når du møder op til behandlingen.​

Hvordan foregår en lash lift behandling?

En lash lift behandling varer op til 60 minutter, afhængig af om vipperne skal farves under behandlingen. Vi anbefaler farvning af vipper til de kunder, som f.eks. gerne vil lægge mascaraen på hylden, eller som gerne vil have at vipper fremstår mere synlige.

I begyndelsen af behandlingen finder din behandler den rigtige silikone pad-størrelse, som tilpasses dine vipper og dine specifikke ønsker til selve bukket.

Paden påsættes øjenområdet og fastsættes med en skånsom lim, der er beregnet til øjneområdet. Når silikone paden er påsat øjenområdet, lægges vipperne skånsomt og forsigtigt op på silikone paden.

Derefter påføres en perm ”STEP 1”, som er en cream der lægges på vipperne, som har en trække tid på 3-5 minutter afhængigt af vippernes tilstand. Når permen har haft en virketid på 3-5 minutter, fjernes den og erstattes af en neutraliserende formula ”STEP 2” der har en trække tid på 3-5 minutter, afhængig af vippernes tilstand. Derefter fjernes limrester og silikone paden, og du er efterladt med smukke og synlige vipper. Vi afslutter behandlingen med en keratin booster, som er et naturligt byggesten i dine vipper, og derfor styrker og fugter de enkelte hårstrå. For de bedste resultater, anbefaler vi at bruge en form for efterbehandling til pleje og fugt.

Bestil tid online i dag

Vi står til rådighed til at svare på dine spørgsmål. Vi guider dig gerne til, hvad der vil være den bedste løsning for dig.

Du kan booke din tid online lige her eller kontakte os på telefon på for et tilbud: ​

33 33 01 11 eller e-mail info@beautywaxbar.dk

Vi tilbyder bl.a. også :

​Black collagen aftercare 249 kr.

Collagen er et protein som styrker dine vipper, gør dem kraftigere og forbedre hårvæksten. Udover at tilføre vipperne fugt og collagen, farver denne formular også vipperne sort, så lash liftet bliver ekstra tydeligt.

Desuden giver coatingen hold til vipperne. Denne coating kan bruges dagligt og anbefales til dig, der har fået lavet lash lift. Desuden anbefaledes denne coating til om dagen, hvorimod vores Collagen Caring Oil med fordel kan bruges om natten, da denne er uden farve og fugter vipperne ekstra meget. De to aftercare produkter kan bruges i kombination, hvis du ønsker at dine vipper har brug for ekstra pleje. 

Collagen caring oil 249 kr.

Dette produkt er især velegnet til medtagede vipper, som har brug for ekstra fugt. Det anbefales at bruge Collagen Caring Oil om aftenen et par gange om ugen efter behov. Du kan dog også bruge den i løbet af dagen, hvis der er behov for det. 

Hvis du har brug for ekstra hold og sort farve til vipperne anbefales vores Black Collagen Aftercare til brug om dagen. De to aftercare produkter kan bruges i kombination, hvis du ønsker at dine vipper har brug for ekstra pleje.​

Priser for lash lift​

Lash lift uden farvning af vipper 

350,00 kr

Lash lift med farvning af vipper 

400,00 kr

Brow & lash lift med treading og farvning

Læs mere om brow lamination her.

700,00 kr

Black collagen aftercare

249,00 kr

Collagen caring oil

249,00 kr

Online booking​

​Vi tilbyder online booking, så book tid til din næste behandling uden besvær!

Har du nogle spørgsmål? 

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oplysninger

​Beauty Wax Bar/Rani Singh

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930 

​Tlf: ​33 33 01 11

E-mail: info@beautywaxbar.dk

Vi tager mod Mobilepay på nr. 51509​

​Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål

Man - Fre: 10.00- 19.00.​

Lørdag: 10.00- 16.00.​​

Søndag: Lukket