​​LASH LIFT GIVER NATURLIG LÆNGDE OG FYLDE

h1 border subpages

GODE PRISER OG PROFESSIONEL BEHANDLING

Har du længe drømt om at få lange og fyldige øjenvipper, samtidig med at du bevarer det naturlige look? Så er et lash lift en oplagt mulighed for dig.

Hos Beauty Wax Bar ApS tilbyder vi et professionelt lash lift til en fornuftig pris. Vores kunder vælger os, fordi vi har markedets bedste produkter, og fordi vi altid stræber efter at skabe de bedste resultater. 

Hvad enten du kommer fra Sydhavn, hvor vi selv har base, eller du bor på Frederiksberg, i Valby eller i et andet hjørne af København, så kan du læne dig trygt tilbage hos os.

Men hvad er så lash lift, og hvorfor vælge det? Et lash lift er et semipermanent buk af dine egne vipper, der får dem til at syne længere. Øjenvipperne løftes og bukkes, så de kommer til at se længere og fyldige ud på en naturlig måde. 

Det er altså for dig, der ønsker at få mest muligt ud af dine egne vipper. Lash extensions giver mere volumen og et smukt løft. Dine naturlige vipper bliver smukt buet – så du kan godt pakke vippebukkeren væk. ​

HVOR LÆNGE HOLDER ET LASH LIFT?

​En lash lift kan have en holdbarhed på op til 8 uger, men det anbefales at få fornyet ca. hver 5. uge for optimalt resultat. Det skyldes, at der hele tiden vokser nye vipper frem, som jo så ikke har fået buk, samt ”gamle” vipper, der afstødes dagligt – alt efter vippevækst og cyklus, hvordan du efterbehandler m.m.

Holdbarheden nedsættes, hvis du f.eks. går i svømmehallen en gang om ugen, sover med hovedet ned i puden eller tager lange, varme bade dagligt.​​

KAN MAN OPLEVE PROBLEMER VED LASH LIFT?​

Vipper er forskellige, så det kan være meget svært at forudsige, hvordan de reagerer. Nogle vil opleve, at vipperne bliver tørre/krøllede/skøre efter lash extension – det afhænger af flere ting. De​t kan skyldes alt fra sovestilling til overbehandling. Ligesom hår på hovedet kan stå ud til alle sider, efter man har sovet, kan øjenvipperne også.

​Efter din lash lift-behandling skal du helst undgå vand, damp, sauna, makeup og olie det første døgn. Derudover er det vigtigt, at du ikke har øjenmakeup på, når du møder op til behandlingen.​

​HVORDAN FOREGÅR EN LASH LIFT-BEHANDLING?

En lash lift-behandling varer op til 60 minutter, afhængigt af om vipperne skal farves under behandlingen. Vi anbefaler farvning af vipper til de kunder, som f.eks. gerne vil lægge mascaraen på hylden, eller som gerne vil have, at vipper fremstår mere synlige.

​I begyndelsen af behandlingen finder din behandler den rigtige silikone pad-størrelse, som tilpasses dine vipper og dine specifikke ønsker til selve bukket.​​

Paden påsættes øjenområdet og fastsættes med en skånsom lim, der er beregnet til øjenområdet. Når silikone-paden er påsat øjenområdet, lægges vipperne skånsomt og forsigtigt op på silikone-paden.

​Derefter påføres en perm ”STEP 1”, som er en cream, der lægges på vipperne, som har en trækketid på 3-5 minutter afhængigt af vippernes tilstand. Når permen har haft en virketid på 3-5 minutter, fjernes den og erstattes af en neutraliserende formula ”STEP 2”, der har en trækketid på 3-5 minutter, afhængigt af vippernes tilstand. Derefter fjernes limrester og silikone-paden, og du er efterladt med smukke og synlige vipper. 

​Vi afslutter behandlingen med en keratin-booster, som er et naturligt byggesten i dine vipper, og derfor styrker og fugter de enkelte hårstrå. For de bedste resultater anbefaler vi at bruge en form for efterbehandling til pleje og fugt.​

Bestil tid online i dag

Vi står altid til rådighed, hvis der er noget, du er i tvivl om, og vi guider dig gerne til, hvad der vil være den bedste løsning for dig. Det vigtigste for os er, at du får lige præcis den behandling, der passer til dig.

Du kan booke din tid online lige her eller kontakte os på telefon på for et tilbud: ​

33 33 01 11 eller e-mail info@beautywaxbar.dk.

Produkter til vipperne​

Her kan du læse om vores vippeprodukter.​

​Black collagen aftercare - 249 kr.

Collagen er et protein, som styrker dine vipper, gør dem kraftigere og forbedre hårvæksten. Udover at tilføre vipperne fugt og collagen, farver denne formular også vipperne sort, så lash liftet bliver ekstra tydeligt.

​Desuden giver coatingen hold til vipperne. Denne coating kan bruges dagligt og anbefales til dig, der har fået lavet lash lift. Desuden anbefaledes denne coating til om dagen, hvorimod vores Collagen Caring Oil med fordel kan bruges om natten, da denne er uden farve og fugter vipperne ekstra meget. De to aftercare produkter kan bruges i kombination, hvis du ønsker at dine vipper har brug for ekstra pleje.

Collagen caring oil - 249 kr.

Dette produkt er især velegnet til medtagede vipper, som har brug for ekstra fugt. Det anbefales at bruge Collagen Caring Oil om aftenen et par gange om ugen efter behov. Du kan dog også bruge den i løbet af dagen, hvis der er behov for det.

​Hvis du har brug for ekstra hold og sort farve til vipperne, anbefales vores Black Collagen Aftercare til brug om dagen. De to aftercare produkter kan bruges i kombination, hvis du ønsker at dine vipper har brug for ekstra pleje.​

PRISER FOR vipper

Farvning af vipper

150,00 kr.​​

Reverse lashlift

310,00 kr.​​

Lash lift uden farvning af vipper​

400,00 kr.​​

Brow & lash lift med treading og farvning​

750,00 kr.​​

Lash lift med farvning af vipper​

450,00 kr.​​

Kontakt

​Beauty Wax Bar ApS

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930

​Tlf: 

33 33 01 11

E-mail: 

info@beautywaxbar.dk

Å​bnin​gstider

Mandag

10.00 – 19.00​

Tirsdag

10.00 – 19.00​

Onsdag

10.00 – 19.00​

Torsdag

10.00 – 19.00​

Fredag

10.00 – 19.00​

Lørdag

10.00 – 16.00​

Søndag

Lukket

Parkering

Parkeringshus på A.C. Meyers Vænge 190

​Parkering plads ved Kingfish Sydhavn (brug google maps)

​Tanken lige ved siden af