Intimvoks behandlinger​​​​

Hvordan foregår intim hårfjerning?

Ved behandlingens start, vil der blive renset af på det ønskede område inden

hårfjerningens start. Ved Brasiliansk, vil vi bede dig tage undertøjet af, hvorefter kosmetikeren kort forlader lokalet, så du kan gøre dig klar. Til slut i din behandling får du tonic og creme på.

​Det vigtigste er, at du føler dig tryg og tilpas under behandlingen.​

Intim hårfjerning tilbydes kun til kvinder

Bemærk, at vi kun tilbyder intim hårfjerning af kvinder. Er du mand, kan vi tilbyde hårfjernings behandlinger af øvrige kropsområder, herunder bryst, ryg, mave m.m.

Vi får ofte det spørgsmål om man kan få lavet intim voks, hvis man har sin menstruation. Svaret er ja, så længe man har en ren tampon i under behandlingen.

Første gang du får en brazil her hos os i Beauty Wax Bar skal du booke dig ind som ny klient. Derefter er du fast kunde hos os og du kan vælge mellem brazil (fast kunde 2-5 uger) eller (fast kunde over 6 uger).

Nyd den glatte følelse i flere uger

Med produkter fra anerkendte Alexandria Professionel

Ved den gamle, mellemøstlige metode fjernes hårene effektivt med en masse lavet af sukker og vand. Det gør metoden god til sensitiv hud, og så er behandlingen mindre smertefuld, da hårene hives ud med groretningen. Og det er altså ikke helt tosset - særligt når det handler om at fjerne hår de mere intime steder.

Skånsomt både før, under og efter

Hos Beauty Wax Bar gør de brug af det anerkendte sugaring-produkt Alexandria Professionel, der er lavet af naturlige ingredienser uden brug af parfume og parabener. Det betyder, at du er sikret en før- og efterbehandling af området med produkter, der ikke irriterer huden og som både er exfolierende, bakteriedræbende og som mindsker røde knopper og indgroede hår.

Du er velkommen til at skrive til os på e-mail: info@beautywaxbar.dk eller ringe til os på telefon: ​33 33 01 11, hvis du er i tvivl omkring din behandling eller det din første gang. ​​​

Hos Beauty Wax Bar, har vi specialiseret os inden for intim hårfjerning med sugaring, hvor vi med vores mange års erfaring, giver dig som kunde den bedste og mest behagelige oplevelse. Vi går meget op i at bruge en helt unik teknik, der sikrer en nænsom og hurtig behandling. Vi anvender udelukkende sugaring for, at opnå det bedste og mest behagelige resultat.

Rani Singh - indehaver af Beauty Wax Bar

Online booking​

​Vi tilbyder online booking, så book tid til din næste behandling uden besvær!

Har du nogle spørgsmål? 

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oplysninger

​Beauty Wax Bar/Rani Singh

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930 

​Tlf: ​33 33 01 11

E-mail: info@beautywaxbar.dk

Vi tager mod Mobilepay på nr. 51509​

​Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål

Man - Fre: 10.00- 19.00.​

Lørdag: 10.00- 16.00.​​

Søndag: Lukket