Spørgsmål & svar

INTIMVOKS BEHANDLINGER​​​​

h1 border subpages

HVORDAN FOREGÅR INTIM HÅRFJERNING?

Ved behandlingens start, vil der blive renset af på det ønskede område inden

hårfjerningens start. Ved Brasiliansk, vil vi bede dig tage undertøjet af, hvorefter kosmetikeren kort forlader lokalet, så du kan gøre dig klar. Til slut i din behandling får du tonic og creme på.

​Det vigtigste er, at du føler dig tryg og tilpas under behandlingen.​​

INTIM HÅRFJERNING TILBYDES KUN TIL KVINDER

Bemærk, at vi kun tilbyder intim hårfjerning af kvinder. Er du mand, kan vi tilbyde hårfjernings behandlinger af øvrige kropsområder, herunder bryst, ryg, mave m.m.

Vi får ofte det spørgsmål om man kan få lavet intim voks, hvis man har sin menstruation. Svaret er ja, så længe man har en ren tampon i under behandlingen.

Første gang du får en brazil her hos os i Beauty Wax Bar skal du booke dig ind som ny klient. Derefter er du fast kunde hos os og du kan vælge mellem brazil (fast kunde 2-5 uger) eller (fast kunde over 6 uger).

Nyd den glatte følelse i flere uger

MED PRODUKTER FRA ANERKENDTE ALEXANDRIA PROFESSIONEL

Ved den gamle, mellemøstlige metode fjernes hårene effektivt med en masse lavet af sukker og vand. Det gør metoden god til sensitiv hud, og så er behandlingen mindre smertefuld, da hårene hives ud med groretningen. Og det er altså ikke helt tosset - særligt når det handler om at fjerne hår de mere intime steder.

SKÅNSOMT BÅDE FØR, UNDER OG EFTER

Hos Beauty Wax Bar gør de brug af det anerkendte sugaring-produkt Alexandria Professionel, der er lavet af naturlige ingredienser uden brug af parfume og parabener. Det betyder, at du er sikret en før- og efterbehandling af området med produkter, der ikke irriterer huden og som både er exfolierende, bakteriedræbende og som mindsker røde knopper og indgroede hår.

Du er velkommen til at skrive til os på e-mail: info@beautywaxbar.dk eller ringe til os på telefon: ​33 33 01 11, hvis du er i tvivl omkring din behandling eller det din første gang. ​​​

BIKINI/BRASILIANSK/HOLLYWOOD HÅRFJERNING – HVAD ER FORSKELLEN?

Her kan du læse om forskellen mellem de tre typer af hårfjerning.

Hollywood:

Hollywood er fjernelse af alt håret foran, bagtil og foroven.

Brasiliansk:

Er for dig, som godt kan lidt at der er lidt hår tilbage. Fjernelse af alt håret foran og bagtil, undtagen en trekant eller stribe af hår foroven.

Bikini:

Med en bikini voks fjerner vi de hår der er synlige og lidt ”ekstra” når du har bikini på. Efter en behandling hos os, kan du trygt hoppe i bikinien uden at bekymre dig om synlige hår.

​​

Du må ikke eksfoliere huden dagen før, samme dag eller dagen efter behandlingen, da det kan irritere huden. Endvidere skal du undgå at indsmøre dig i creme eller olie, da sukkeret ikke kan klæbe og dermed hæmmer virkningen af sugaring behandlingen. Hvis du får menstruation kan vi sagtens gennemføre intim sugaring. Du skal blot sørge for at være nyvasket og bruge en tampon.

Alle behandlingerne er inklusiv afrensende før-behandling samt beroligende, rensende og beskyttende hudpleje til efterbehandling. Området hvor man har udført sugaring behandlingen er ofte klistret, men kan let vaskes af med vand. Det anbefales at man ikke udsætter det behandlede område overfor sollys i 1-2 dage, da huden kan være ekstra sart.

Forkæl dig selv med en skønhedsbehandling hos en økologisk kosmetolog i København​

Hos Beauty Wax Bar, har vi specialiseret os inden for intim hårfjerning med sugaring, hvor vi med vores mange års erfaring, giver dig som kunde den bedste og mest behagelige oplevelse. Vi går meget op i at bruge en helt unik teknik, der sikrer en nænsom og hurtig behandling. Vi anvender udelukkende sugaring for, at opnå det bedste og mest behagelige resultat.

Rani Singh - indehaver af Beauty Wax Bar

Kontakt

​Beauty Wax Bar ApS

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930

​Tlf: 

33 33 01 11

E-mail: 

info@beautywaxbar.dk

Å​bnin​gstider

Mandag

10.00 – 19.00​

Tirsdag

10.00 – 19.00​

Onsdag

10.00 – 19.00​

Torsdag

10.00 – 19.00​

Fredag

10.00 – 19.00​

Lørdag

10.00 – 16.00​

Søndag

Lukket

Parkering

Parkeringshus på A.C. Meyers Vænge 190

​Parkering plads ved Kingfish Sydhavn (brug google maps)

​Tanken lige ved siden af