Spørgsmål & svar

FØR OG EFTER BEHANDLING

h1 border subpages

Vi alle er meget forskellige og derfor reagerer vi forskelligt på fjernelse af hår. Du kender din hud bedst selv, mht. hudtype, sarthed, hårstruktur og hvor hurtigt de kan gro. Derfor skal du vide at dine hår kan gro forskelligt i forskellige perioder ved fx. vejrskifte, hormonpåvirkninger, medicin samt andre miljø påvirkninger.

En hudtype er du født med - en hudtilstand kan altid ændre sig

FORBEREDELSE INDEN HÅRFJERNINGS BEHANDLINGER:

​Det er vigtig at du lader håret gro 2 uger efter skraber inden du skal vokses, altså ca. (1-1,5 cm). Hvis håret er for kort, så kan behandlingen ikke udføres.

  • Hårene skal være ca. 1-1,5 cm lange.
  • Brug gerne en blid skrub dagen inden din behandling.
  • Tag gerne lidt løse bukser på og nogle bomulds trusser

​Vores motto er "Let it grow, let it grow - hellere for langt end for kort".

Derfor skal du ikke være bange for at dine hår kan være for lange til at blive vokset. Peeling af huden er også en vigtig del, da det fjerner døde hudceller, så indgroede hår kan undgås og huden kan ånde mere. Du skal ikke peele huden på dagen, som du skal vokses og det er vigtigt du ikke påfører noget creme eller olie samme dag.​

EFTERBEHANDLING AF EN SUGAR BEHANDLING:

Efter fjernelse af hår fra huden er huden meget åben og det er vigtigt de første 24 timer, at du passer på din hud og lader den hvile. Derfor må du ikke peele huden, træne, tage sol eller pille/kradse i huden. Man kan selvfølgelig tage et bad og bruge cremer med lindrende effekt.

Derudover får vi ofte det spørgsmål "hvad kan jeg gøre for ikke at få indgroede hår", og her er den bedste løsning at skrubbe eller tør børste huden jævnligt. Når du skrubber huden fjerner du døde hudceller samt stimulerer dannelse af nye hudceller, som gør at dine nye hår ikke bliver indgroet. 

DE FØRSTE 24 TIMER EFTER HÅRFJERNING SKAL DU:

  • Undgå røde knopper ved, at undgå motion, samleje eller generelt svede i ca. 24 timer efter behandlingen, grundet hårsækkene er åbne og dermed mere udsatte.
  • Undgå varmt brusebad.
  • Undgå solbadning.
  • Undgå peeling og creme.

Pas på huden efter ved at tørbørste/skrubbe huden, så du fjerner alle de dødehudceller og de nye hår kan komme ud igen. Hvis du ikke får skrubbet, så kan dine hår sidde fast inden under huden også får du indgroet hår. Nogle kan blive betændte, og andre ligger lige under hudoverfladen. Skrubning af huden skal gøre 2-3 gange om ugen, som vil gøre huden flottere og den ser mere frisk ud. HUSK at fugte din hud i hverdagen, så din hud ikke ser kedelig og tør ud.​

THREADING

Ved threading er det vigtigt at følge de samme råd som er gældende ved sugaring og voks, da hele håret bliver trukket ud med roden, og huden derved står åben.

Når huden er meget åben er den meget sart, og derfor må man ikke solbade, træne, få spraytan og skrubbe - da der kan forekomme knopper, forbrændinger, indgroet hår mm.​

Find svar på dine spørgsmål her

Kontakt

​Beauty Wax Bar/Rani Singh

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930

​Tlf: 

33 33 01 11

E-mail: 

info@beautywaxbar.dk

Å​bnin​gstider

Mandag

10.00 – 19.00​

Tirsdag

10.00 – 19.00​

Onsdag

10.00 – 19.00​

Torsdag

10.00 – 19.00​

Fredag

10.00 – 19.00​

Lørdag

10.00 – 16.00​

Søndag

Lukket

Parkering

Parkeringshus på A.C. Meyers Vænge 190

​Parkering plads ved Kingfish Sydhavn (brug google maps)

​Tanken lige ved siden af