Vi holder ferielukket fra d. 1. november - 21. november

Behandlinger

Fugtbehandling​

​Fugtbehandling er en behandling, hvor der bliver fokuseret på hudens balance. Behandlingen går ud på at give huden en masse fugt.

​Under behandlingen bliver huden renset, der anvendes en peeling, som masseres blidt med fugtige hænder, peelingen gør, at der fjernes døde hudceller og huden gøres klar til at tage bedre imod produkterne på en mere effektiv måde.

​Der anvendes booster og fugter huden.

​Efterfølgende bliver der givet en behagelig massage, som øger blodgennemstrømningen og får blodcirkulationen i gang. Efter massagen påføres en maske, som giver masser fugt til huden og der afsluttes med en øjencream, der går ind og reducerer små fine linjer og blødgør.
​Der afsluttes med en fugtgivende dagcream.

Hudanalyse, afrensning, peeling, booster, massage, samt en maske.


​Afsluttende øjen- og dagcream.

Fugtbehandling inkl. retning af bryn

Behandling 

499 kr

Klassisk ansigtsbehandling​

​En Klassisk ansigtsbehandling passer til de fleste. Vi tilrettelægger valget af produkter og masker, så det passer lige præcis til dig og din hud.

Vi lægger vægt på, at anvende de rigtige produkter til din hudtype og høre hvilke behov du har. ​Samtidige anvender vi hudpleje produkter som er resultat orienteret, så du på den måde får det bedste ud af din behandling.

I denne behandling får du en dobbelt afrensning efter din hudtype, tonic, Clarifying Peel booster, porerensning efter behov, massage og afsluttende creme.

Pris for klassisk ansigtsbehandling

550,00 kr.​​​

Frugtsyrebehandling​

Et hudproblem er ofte en psykisk belastning for den pågældende person. Derfor er det af største betydning, at man giver sig tid til en udførlig vejledning og rådgivning, inden man går i gang med en AHA-kur. Dr Baumann AHA-peeling-kur er en særdeles virksom gel på basis af glykosesyre.

​AHA frugtsyre må aldrig anvendes til dagligt brug af huden, udover dette må der ikke foretages en anden peeling inden AHA behandlingen.

​Under behandlingen bliver der informeret om solbeskyttelse og hvorvidt man skal undgå UV-bestråling under kuren.
​Vi anbefaler kun AHA frugtsyrer til hudproblemer, som kan relateres til en for stærk forhorning af huden (epidermis).

Huden renses blidt med en rens, hvor der efterfølgende renses efter med en tonic. Der indsmøres en øjencream rundt om øjnene og øjnene dækkes til.
​Efterfølgende fordeles en lille mængde frugtsyre I jævne baner med en pensel, virketiden er ca. 5-15 min, da det kommer an på kundens sarthed.

Efter AHA-kuren påføres en maske på, som masseres blidt ind i huden.
​Der tilføres en Ampul, after AHA--peeling og trykkes blidt ind i huden og får lov til at virke et øjeblik.

Hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling efter behov, Booster, dybderens, AHA-Kur, maske, afsluttende øjen-og dagcream

Hvad er AHA

AHA (Alpha Hydroxy Acids) stammer fra mælk og frugt sukker. De mest almindelige AHA (Alpha Hydroxy Acids) er mælkesyrer og glucolsyre. Disse to syrer gør godt for huden og anvendes ofte i hudplejeprodukter.

​Det stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra hjælper hudskader som f.eks. pigmentforandringer og solforandringer. Syren stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader. Det vil sige, at hvis du gør brug af AHA så kan det afhjælpe hudskader.

​AHA vil med andre ord gøre træt og trist hud mere levende og give din hud glød, så du ser mere frisk ud. Drømmen om smuk ung hud er dog ikke uden risiko, da du kan få bivirkninger af AHA. Det er ikke alle der kan tåle det og det er også vigtigt at være opmærksom på koncentrationen af AHA.

Frugtsyrebehandling

Behandling

595 kr

Deluxe behandling​

​Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal starte med at vælge, kan vi anbefale vores klassiske ansigtsbehandling og sammen finder vi herefter frem til præcis hvilken behandling, der passer til din huds behov.

​Deluxe behandling er velegnet til alle aldre og hudtyper. Det er vigtigt, at man passer på sin hud!
Den ændrer sig pga. alder, hormonelle forandringer, skiftende årstider, vind og vejr, sol, forurening, glæde eller sorg, samt ved brug af forkerte hudplejeprodukter. Derfor er det yderst vigtigt at få den rigtige vejledning til overskuelig hjemme behandling, af en professionel hudterapeut

Behandlingen indeholder hudanalyse, afrensning af huden, retning og farvning af bryn, effektiv peeling, booster, dybderens, massage af ansigt samt nakke og hals, maske efter hudtype. Behandlingen afsluttes med en fugtgivende cream og øjencream

Deluxe behandling inkl. decolte og retning og farvning af bryn

Behandling 

750 kr

Tillægsbehandlinger i forbindelse med en ansigtsbehandling:

Rygmassage (15 min.)

195 kr

Farvning af vipper

95 kr

Ekstra dybderens

150 kr

Hovedbundsmassage 

50 kr

Treading af overlæbe

75 kr

Online booking​

​Vi tilbyder online booking, så book tid til din næste behandling uden besvær!

Har du nogle spørgsmål? 

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oplysninger

​Beauty Wax Bar/Rani Singh

Teglholmsgade 4B

København SV

Navigation på Google Maps

CVR: 38800930 

​Tlf: ​33 33 01 11

E-mail: info@beautywaxbar.dk

Vi tager mod Mobilepay på nr. 51509​

​Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål

Man - Fre: 10.00- 19.00.​

Lørdag: 10.00- 16.00.​​

Søndag: Lukket